Itt olyan weboldalakat találsz, ahonnan egészséges ételekhez juthatsz, ha nincs kedved, vagy időd főzni.

Budapest:

- www.mannatural.hu

- www.edenivegan.hu: ez egy kis vegetáriánus étterem a Batthyány téren. Önkiszolgáló. Frissen facsart gyümölcsleveket, teljes kiőrlésű kenyeret/zsömlét is lehet kapni. A választék nem nagy, de mindig lehet találni ínycsiklandozó falatokat. Időben kell érkezni, hogy legyen helyünk.

- www.naposoldal.com: a Nyugati pályaudvartól az Oktogon felé egy kis sétával elérhető. Meleg étel nem igazán van, inkább salátákat és fasirtokat ehetünk. Süteményből több van és nagyon finomak. Csöndes, kellemes hely.

- www.napfenyesetterem.hu: egy kis étterem a belvárosban. Pincelépcsőn kell lemenni. Finom limonádét ihatsz. Az adagok pedig nagyok, majdnem a férjemen is kifogott. :-)

- http://www.piszkeioko.hu/hu/bio-cafe: a Nyugati pályaudvarnál található. Sokféle bio péksüteményből választhatunk, több termék van élesztő-és cukormentes diétához is. Kávénkat kérhetjük biotejből, de akár zabtejből is. Ízesíthetjük nyírfacukorral, mézzel vagy steviával is. Vásárolhatunk csomagolt kenyeret, vagy rizstejjel készült krémest is (ez utóbbi nagyon finom). Kedves eladók, kellemes kis sziget a forgalmas belvárosban.