Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megrendelt termékek beszerzése minden héten pénteken történik. A csomagok feladása PICK PACK PONT-on vasárnap, POSTÁN hétfőn történik meg.

Cégünk webáruházként működik, ezért raktárkészlettel nem rendelklezünk. Az áru beszerzése folyamatos a partnerektől. Amennyiben  nem tudjuk rendelését hiánytalanul beszerezni, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor eldöntheti, hogy a hiányzó terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot a hiányzó termék nélkül küldjük el, vagy lehetőség van, hogy másik, hasonló terméket válasszon

 

 

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS

Örömmel értesítjük minden Kedves Vásárlónkat, hogy amennyiben webáruházunkban 10.000 ft felett vásárol és Pick Pack Ponton veszi át a megrendelt csomagját ,a kiszállítás díja

0, -Ft, azaz nulla forint.

 

 

 A küldemények kézbesítése, szállítása MPL-n (Posta) vagy PICK-PACK Ponton keresztül történik. Pick-Pack szállitási mód esetén 20 kg, MPL futárszolgálat igénybevételénél 30 kg súlyt meghaladó rendeléseket cégünk több csomagban tudja teljesíteni.

25.000 ft fölött, 20 kg-ot meg nem haladó rendelés esetén a kiszállítás DÍJMENTES az ország egész területén mindegyik szállítási módnál.

A csomagok MPL általi kézbesítése munkanapokon történik 8 és 17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol át tudják venni az árut.


Kiszállítási idő: feladástól számított 2-7 nap

Sikertelen kézbesítés

MPL esetén

 


Általános kiszállítási határidőnél a szállító két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.

 

 

Pick Pack Pont esetén

Az át nem vett csomagokat az üzletekben 5 napig őrzik. Ezután visszaszállításra kerül a Szolgáltatóhoz és a megrendelés érvénytelennek minősül.

 

 

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan alt  és alt  hírlapüzletek, valamint

és alt  töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relayüzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), azInmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avantitöltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat awww.pickpackpont.hu/atveteli-pontoldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkeresooldalon követheti nyomon.

 

 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.


Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)


Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a pénztárban történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.